Anonym (2.2.2006 11:08:33)
Jistě mysleli podle ceníku platného v době uzavírání smlouvy :-)
Jinak abych byl spravedlivý, volal jsem do Nextry ještě jednou a přepojili mě na skutečně odpovědnou osobu (na rozdíl od tamějších pracovnic, které jen vyplňují objednávky). Rozhovor byl velmi vstřícný a na úrovni. Dozvěděl jsem se, že v případě změny tarifu je nutná smlouva na 1 rok z jednoduchého důvodu - že totiž tento produkt kupují od dodavatele CT také na rok, čili to jinak ani nejde. To už ted c celkem chápu. Co se týče trošku nadsazených sazeb za neomezené linky (Extreme vs.Office) jsou si toho nepoměru vědomi a v nejbližší době plánují tyto tarify zrevidovat tak, aby se dostali na úroven konkurence. Rychlost 4M je ve skutečnosti spojená s uploadem 512. Uvedených 384 je chybička.
Takže nakonec se vše v pohodě vyjasnilo. Poučení - nechtít zásadní informace od úředních děvčat, která jen dělají co jim řeknou a o zákulisí toho moc nevědí.
Jinak tarif 4096/512/40 GB vypadá pěkně. Ostatní (vc. telecomu) mají limit 20GB. Vzhledem k tomu, že nestahuju kdejakou blbost, tomu možná dám přednost před neomezeným 2MB
Anonym (2.2.2006 11:42:52)
No ja bych to neodbyl :-) , protoze, kdyz mas smlouvu na odber napr. elektriny, tak ti taky vypocitaji cenu na fakturu ze stavajici ceny kWh a ne z ceny, ktera platila ve chvili uzavreni smlouvy. To měli cenu za službu dat do smlouvy a nebo totam nejak osetrit. Takto meli zajistenu moznost jejiho pripadneho navyseni. Coz ale vzhledem ke konkurenci neni mozne.