Nargon (19.2.2005 16:46:05)
Tak tohle je sluzba, ktera funguje velmi spatne. Kdyz vubec nefunguje tak nepoznate rozdil mezi tim, kdyz ji chcete pouzit a tim kdyz vytahnete kabel. Tahle velmi spatne fungujici sluzba 512/128 s agregaci 1:50 funguje podle vsech predpisu zcela v poradku a to je ten hlavni problem. Stacila by i minimalni garance a vsechny pripojky by byly pouzitelne stale.
Anonym (19.2.2005 18:57:24)
Aaaaa, pan Vsechnoznam, Vsudejsembyl ... pise se "s takovymhle" a ne "s takovimhle". Uz podle tveho psaneho projevu si umim predstavit, jake bude s tebou pokecani na helplince, jeste kdyz to bude umocneno tvym vztekem :))) To ti tak pomalu jede hodinu, dve, pulden, tyden nebo mesic ? Ze hned vyhrozujes stiznostma, vyhruzkama, ze nebudes platit faktury a podobne. Komu myslis, ze uskodis ? Jen a jen sobe, protoze jeste zaplatis penale za dluzne castky :) Precti si, co jsi podepsal a pak se placni do cela a rekni si ... "To jsem ale vool" :( A nejsem z Tiscalli, ani z zadne jine ADSL poskytovatelske firmy a ani nedelam na zadne helplince (nastesti, jak to tak ctu). Jen jsem to proste nemohl nekomentovat.
doom (19.2.2005 22:57:48)
Zapni mozek a zkus přemýslet nebavým se jak se piše s takovimhle.Ale že na tiscali jsou neprofesiialní grázlove je pravda.takhle mi to jede třetí měsic ale pořadně to nejelo vlastně nikdy
Anonym (19.2.2005 23:19:08)
Hmmm ... zkus jim to napsat primo, nervi jen tady. A podepis se pod to. Koncim diskusi, stejne to nema cenu. Baj Baj.
Natál (20.2.2005 20:57:53)
Možná odsuzuješ předčasně všechny na hotline. Ale je pravda, že pán se trochu přepsal a češtin není jeho obor. Jinak ovšem nechápu, proč tu všichni ze sebe děláte neviditelné Bondy?? :-(( Ty Anonym autory - jako by jsi se nechtěl pod svůj názor podepsat. Ale je to tvá věc.
Tak se měj a trochu tolerance helplinám:-)
Franta (20.2.2005 21:41:48)
Ale ja neodsuzuji nikoho na help lajnach, precti si to poradne :))) A uz jsem se podepsal, pomaha to ? Tim chci jen ukazat, ze je naprosto nepodstatne, jak se kdo zde nazve.
Anonym (20.2.2005 21:50:47)
Vite jaka bude nejlepsi reklama pro T-mobil a Oskara? Az tiscali koupi Telecom.