Petr (14.1.2005 10:18:09)
Dnes jsem si prošel pár stránek na internetu a radší sem toho nechal, téměř všude čtu jak v okolních státech zrychlují a zkvalitňují připojení na internet a služby na něj vázané, jenže když si přečtu nějakou informaci týkající se českého internetu tak nic pozitivního nenajdu a výsledkem mimojiné tyto dvě dvě věci které mě nejvíc naštvali: - stav adsl, nic o zkvalitnění nebo zlepšení, čas občasu CTc opraší svoje nemožné nabídky, ale nic nezlepšuje a nezkvalitňuje!!! (hodně mě vytočila informace o zamýšleném zvýšení ceny za pronajem pevné linky!!! TO SNAD NÉÉÉÉÉ!!! - co se týče třeba wifi, tak 5ghz pan stadník neschválil, ale při pohledu na zbytek evropy jsem opět v šoku, už moc států v evropě nezbějvá kde by to nebylo povoleno!!! Proč to u nás nejde. (odpovědí je hodně, jedna je že pan Stádník jako bývalej zaměstnanec CTc je s nima neustále ve spojení!!!) - něco na závěr, jediné kdo nabízí trošku konkurence schopné připojení je v připojení v podaní kabelovky nebo lídí kterým došli nervy a za vlastní peníze si pořadné připojení obstarali! A na závěr mám otázku, na co si platíme český telecom ze svých daní??? (Odpověď by měl podle mě dát pan Berdár společně s panem Grossem, ale té se asi nedočkáme :-((( )