Jirka (28.10.2004 09:13:02)
V nejednom foru jinde na internetu se ukazuje celá IP adresa... Nevím proč se tady tomu tak bráníte, ikdyž by tu mohla být jenom část... Vážně to nechápu, jedině snad nečistý úmysly, protože v ostatních případech mi může být ukradený, jestli se tady vypisuje moje IP u příspěvku nebo ne... Snad co napíšu, za tím si stojím a nemám se za co stydět. Pokud to někdo cítí jinak, prosím, má právo na názor...
S tou prací - já nevím, ale připadne mi to, jako kdybych píchnul do vosího hnízda, protože takový co nic nedělaj, jenom seděj u počítače kefrají a urážejí ostatní se pak nejvíce vztekají, že nechcou platit daně, že se nepředřou za pár šupů a končí to tím, že se jim nelíbí zveřejnění informace odkud ty příspěvky píšou...
Ono by se jenom s tou registrací moc nevyřešilo. Každý si regne 50 nicků a jsme tam kde sme byli...
Anonym (28.10.2004 09:16:30)
Protoze je videt jakyho pouzivas providera.
Jirka (28.10.2004 09:27:26)
A to je nežádoucí? bych řekl právě naopak...
Jirka (28.10.2004 09:26:01)
Ještě bych dodal, že k zveřejňování pouze části IP adresy bych se přikláněl více z důvodu bezpečnosti a možného útoku na konkrétní IP, která jsem vložila někomu nepříjemný príspěvek...
Ale kdyby to chtěli mít úplně ideální, mohli by použít hnedka i překlad, že by v závorce bylo pak i jméno, třeba takto:
Autor: Jirka
213.210.175.xxx (---.adsl.nextra.cz)
napsáno: 28. října 2004 v 11:05
Tohle už jsem někde viděl a spolu s registrací by se tak mnoho vyřešilo a prudiče by přestalo bavit sem psát nesmysly, sprosťárny a urážky...
Ovšem tohle jsou pouze návrhy, které si možná admin přečte, ale realizace nebude, protože i s tou registrací (která samotná nic neřeší) je nějaká práce, kterou zadarmo nikdo dělat nebude.