alx (6.9.2004 23:58:50)
tak jsem chtěl alespoň omaličko utýct vytáčenýmu připojení a zkusil tuhle nabídku od teleshitu..ale co se děje...to je hrůza... nejdříve: modem vám přijde do 5 dnů---5 den volám a řeknou mi že ho ještě ani nezabalili...(sms- o zřízení služby mi přišla už 3 den --tzn. zkouška na 14 zdarma funguje od příchodu sms/tj. zřízení služby....:-) vychytávka že?) ....tak jsem si teda šel koupit modem k nim do telepointu... zanpu...téměř s radostí, že se nic neposralo..ale najednou mi už pár dní mrzne úsměv na rtech....ryhlost 256kb/s ? ?? nedosažitelná....funguje mi to tak minutku, někdy dvě...občas třeba i čtvrt na docela slušnou rychlost, ale pak to spadne a jede to tak 1-3 kb/s...hrůza...mrzne mi i ICQ"!!! volám tedy na telecom---->sdělíme to technikům, kteří se vám do 24 hodin ozvou...a už je to 5 den co mi maj ty technici volat a já to každej den urguju a oni mi říkají, ať počkám........síla....nevím co říct.... jak jsem zjistil, nejsem jedinej kterýmu se tohle tuhnutí děje...nevíte někdo co s tím?...................................