Honza (3.9.2004 18:47:12)
Zdravím - sotva jsem se zaradoval, že po takřka 3 letech ode dne, kdy jsem si pořídil pevnou linku kvůli ADSLku (které tenkrát "viselo" ve vzduchu a každý den se muselo stát realitou - hehe...) se i u naší ústředny začaly dít patřičné úpravy a svitla naděje, že po 14.9. t.r. si konečně budu moct objednat vytoužené připojení, už se mi zase dělá i díky dobře sycené diskusi šoufl. Někomu nejede splitter, někomu modem, někomu vůbec nic, dalším lze poskytnout max. 256Kb (reálně samosebou míň).... Všem se pak nabízí úžasný neomezený(sic!) vysokorychlostní internet - pokud ovšem dodržíte podmínku a nestáhnete si u verze 256Kb víc než necelý jeden GB dat, neboli 4x250MB obousměrně za měsíc.Jinak jdete někam k ISDN či analogu a ty za vysokorychlostní rozhodně nepovažuju - skoro 3 roky na něm totiž visím.(Download v průměru 5kB/sec). U vyšších verzí je to trošku lepší, nejdřív vás šplouchnou z 512 na 256 a až pak do suterénu, ale i tak - stále totiž platíte za "rychlý a neomezený internet", jak praví reklamní slogany.Asi mi to hlava nebere, ale já to pokládám za omezení a dost podstatné - teď mám pomalý analog a stáhnu si jen malý soubory, pak snad budu mít rychlý ADSL a stáhnu si zase jen malý soubory....Tak k čemu pak vypláznu cca 1300 Kč měsíčně?