anonym (2.3.2013 11:45:07)
nevím jestli si taky někdo všimnul toho jak media lžou , třeba případ udajné exploze ve frenštátě , prvně co jsem to viděl v TV tak tvrdily že udajný pachatel nosil do sklepa propanbutanové lahve celkem tvrdily že jich bylo 5 , pak medii nebo loutkařum docvaklo, že když udajný pachatel nemá na zaplacení dluhu kvuli kterým má exekusi na majetek, tak kde by vzal penize na 5 propanbutanových lahví ! podle popisu na TV se jednalo asi 15 kilovky!
tak zmněily ifomaci na ot že udajný pachatel manipuloval ve sklepě z hlavním uzavěrem plynu :) A to nemluvím o dalších medialních ležích na adresu udajného pachatel ! třeba že už v minulosti podpalil najkou ubytovnu z cizinci , ? hm važně ? tak proč není zavřeny za žhářstvi ?
a další pomluvy na adresu udajného pachatele
a co tedka napišu asi nase*e par lidí ! hlavně komedianty co byly v TV
ohledně jestli udajný pachatel spachal nebo nespáchal tento čin to se nikdy nedozvíme !
ale není mi jasně jak někkdo muže založit požár na cca podle ohoření oken 4 místech ? dale pak mi není jasné , když podle medii něco "dělal" ve sklepě domu proč okna domu co vedou do sklepa jsou na všech fotkách v pořátku bez poškození ?
dale už jsem někdy viděla co dokaže plyn ? stačí hledat na google a youtube !
podle všeho kdyby došlo k explozi plynu tak by byla daleko více počkozena okolní okna na budovách !
dale ja zajimavé to jak rychle jsou odklizeny trosky po udalosti ! jak mile se sklidí ruina tak už nebude nikdy možné nic došetřit atd ! bežná praxe v zahraničí dokud neskončí vyšetřovaní tak se nesmí z místem činu hýbat
další věc co mi není jasná je to jak pan který přišel o dvě děti popisoval situaci , jak vletěl do domu a potkal tam udajného pachtele :) ja mu něco říká , že si snim nemněly zahravat nebo tak najk , pak našel nožičky svojeho dítěte a začal je tahat :( , když mu to "nešlo" tak utikal ven po cestě viděl hořícího udajného pachatel ja řve ,
otezka je proč mu nepomohl ? (defakto neposkytnutí pomoci ) je fuk kdo to je
další co není mi jasně kdy byl ten pan ? když došlo k nehodě ?
další je to kdo byl z tak malými dětmy doma ? by sněma někdo dospěly ?
to jsme se z TV nedověděl , že by umysl ?
další co měn štve štvalo je neoběktivní informace medii :(
ale nic nemnění fak tže dotčení lidí přišly o přibuzné známe a majetek :( je mi jich líto , a osobně bych se do takové situace nechtěl dostat v jaké jsou !
a podotýkám nikdo není schopen pochopit a cítit co tedka prožívají a prožívaly !
jsem zvědavy jestli smažou ten to příspěvek !