Fana (26.8.2011 21:57:28)
Abych ještě navázal k tématu. Telemarketing určitě není vždy "čistý", ale to neznamená, že nabízený produkt musí být nutně špatný nebo neušetří peníze. Podle mého jde především o to, že lidé mají s telemarketingem spojeny podvody a nekalé praktiky, tak jak tomu dříve bývalo. V dnešní době je to trochu jinak a hlavně mají lidé určité záruky, protože vždy mluví i se zastupovanou společností (od které jim v případě služeb, jako je např. internet, TV, hlasová služba, kreditní karta atd. přijde smlouva). Hlavně se nedivím, že tyto názory většina populace má, když k tomu přistupují klišé stylem "hned jim to položím" a nevyslechnou si nabídku celou (samozřejmě netvrdím, že je nabídka vždy výhodná pro každého). Když to člověk vidí z obou stran, tak má názor přece jen přesnější. Čísla mluví jasně - denně si přes call centra objednají produkty stovky lidí. Pokud připustíte, že určitá část těch lidí má obdobné znalosti a inteligenci jako vy všichni s tímto přístupem, tak musíte připustit, že to opravdu není takové zlo. Za dobu svého působení v telemarketingu (nejen jako operátor) jsem skutečně spoustě lidem peníze ušetřil a k tomu byl nabízený produkt kvalitnější než jejich stávající. To, že se někdo skutečně spálí, je jen a jen jeho hloupost, měl se detailně informovat a bezhlavě nepodepisovat smlouvu, přece jen se nějaké podvody a šmejdy najdou. A poslední věc, určitě je otravné, když vám volá několikáty operátor s téže nabídkou, nicméně se to dá řešit kultivovanou cestou a operátorovi oznámit, že je s touto nabídkou seznámen a nemá o ni zájem. Operátor je také jen zaměstnanec, který jen dělá svou práci. F.V.
Artur Breen (29.8.2011 15:19:16)
Samozrejme ze ovladam,proc bych se ale mel psat s hacky a carky? :D Docela me dostava,ze takova nicka jako ty si vyskakuje i tady.
:D Radsi hezky pracuj at nam nekurvis objednavky ;)
Artur Breen (29.8.2011 15:22:02)
Jo,a btw,k tomu tvymu falesnymu jmenu - je my pravy,az na to,ze sem ho dostal z prvniho manzelstvi,pote co si mamka vzala dalsiho,tak se holt zmenilo i jmeno :) to ze sem porad zvyklej se vsude podepisovat takhle je docela dost dobre muj problem.navic kdyz tak mam i vic sluzeb a profilu,to se mam jako kvuli vrtochum mejch rodicu porad prejmenovavat? Aspon se nebojim uvest jedno ze svych jmen ty F.V. :))
Fana (29.8.2011 19:53:42)
Tak, promiň, o Tvém jméně jsem skutečně nevěděl. Ty ovládáš gramatiku? Víš, že interpunkce, malá a velká písmena apod. jsou její součástí? Jsem zvědav, jestli mě nazveš nickou osobně!! Rád Ti k tomu dám příležitost. Mimochodem, Tobě určitě objednávky kurvit nebudu, už na nich není co kurvit ;)
Fana (29.8.2011 19:55:08)
Abych nezapomněl, moje příjmení je Vaněk. Och, ta odvaha to sem napsat.
Fana (29.8.2011 20:44:13)
Pardon, tu příležitost Ti dám až v sobotu ;) Nevěděl jsem, že máš volno.