Janek (14.8.2011 14:20:16)
Jirko, jsi sice trochu extrémista, ale v podstatě s tebou souhlasím. Žiji ve městě, kam naši úžasní státní správcové nedávno nastěhovali několik desítek těchto nepřizpůsobivých občanů odněkud z východu. Za těch několik dnů stihli tito noví nepřizpůsobiví za bílého dne přepadnout a oloupit čtyři lidi a další dva surově zbít, pochopitelně bez důvodu.
Vážení státní správcové, čtete-li tento příspěvek, nedivte se bujícímu extrémismu v této zemi. Když i takový lidumil jako já začíná sympatizovat s těmi holohlavými bl.ečky, chyba nejspíše bude na Vaší straně, nemyslíte? Také už vím, co letos dostane má rodina k vánocům. Všichni dostanou od Ježíška zbraně. Letos budeme mít military Jezulátko. Nedovolím aby mi je někdo olupoval, znásilňoval nebo bil!
A článek? Asi z větší části čistá fabulace, ale docela zábavná. Já mám doma i ten zavírací i ten, co stojí na podlaze. Ale ten co stojí na podlaze je už dědek, tak tam stojí spíše jen na okrasu. Jsem strašně sentimentální a je mi líto se ho zbavit. Táhli jsme to spolu dlouho.
anonym (19.8.2011 00:15:24)
Skoda ze mas i nemas pravdu. Mas sice pocit ze vidis vinika (a mas pravdu) ale nemel by ses lepe, protoze to co by zbylo by rozkradli ti kteri i tak rozkradaji co lze (stovky miliard) Davky jsou proti tomu zlomek. :) Uz vite kam mirim?
Je takticke poukazat na cil, ktery je ocividny a vsem zrejmy. A skryt tim vlastni (jejich) kradez penez nas vsech (za kterou by vlastne meli viset).
Jinak pekna beletrie, ale docela verim ze se mohla udat jak pisatel pise.
Sam jsem ve vytahu, kam jsem pristoupil se na par vterin ocitl s tlustym cikanem (nebojim se to napsat) se retezy kolem krku a dvema nohsledy. Ujel jen par metru nez na me vybalil .... Co spolu udelame za kseft? neda se u tebe v kanclu neco otocit, nepotrebujes lidi? mam vsechno, .... Fakt jsem neveril. Ta drzost, ta zkusenost, ta vira v totalni bezpeci a (jiste uz mnohe, mnohe uspesne "ksefty" za nim z nej hovorily). Kulku.
anonym (21.8.2011 22:19:23)
Četl jsem a vřele souhlasím. J.R.