anonym (1.4.2011 20:17:19)
Hele a nehoupeš nás? Jak to čtu, tak budeš asi borec na konec. Takové chytráky jako ty jsem už potkal, po telefonu jsem jim musel radit jak si nastavit síť na dvou počítačích. Jeden ze sedmičkama a jeden s xpéčkama. To byla legrace s týpkem.
A to jsem náhodou narazil na netu na borečka jak vypisuje hlody jako ty, jak válí s linuxama :-) Blboun si ani neuměl nastavit zabezpečení wifiny, no co tak jsem si natáhl jejich domácí erotické fotky, holku má fakt šťabajznu :-)
anonym (6.4.2011 10:29:32)
Debian není klikací?Nenaklikáš tam snad to samé co na ubuntu?Nepoužívá Debian stejné grafické prostředí jako Ubuntu?
Tyhle rádoby "borci,znalci" mě dokáží vždy spolehlivě nadzvednout ze židle.
Linux je o svobodě to znamená i o svobodě výběru distra!Pokud ti nesedí jedno tak přejdeš k druhému tak to je a je to dobře.Takže nehan něco co linux dostalo do povědomí široké veřejnosti(Ubuntu).A jinak instalaci a nastavení distra Debian zvládne podle návodu na Debian.cz každý i úplný laik to znamená i BFU!!!Ted mě tak napadá, není vlastně Debian pro tebe jednoduché distro?doporučil bych ti třeba Archa nebo Gentoo když nejsi to BFU, to by ti tak mohlo sedět.