petrh (20.11.2010 10:54:24)
smutná pravda o tomto světě....
Standa (20.11.2010 12:36:47)
Ta lednice měla spíš zamrznout... :-D Jinak článek 5/10
Tinker (20.11.2010 12:38:39)
Připomíná mi to jeden komiks na ITBiz http://www.itbiz.cz/domaci-kutil
Ale musim souhlasit, že tahle budoucnost mě děsí. Otázka je, proč nám nestačí jen jednoduchá automatizace, proč musíme do všeho tahat PC? Pamatujete někdo na vize toho, co bude v budoucnsoti? :) Příjdu do kuchyně, děrný štítek je vrchol technologie - vyberu ten co chci a za chvíli už mám jídlo na stole. V době elektronek! V dnešní době by se mohlo jednat o něco velikosti SIM karty, případně pro domácí kutily o velikosti audiokazety či SDRAM paměti - jeden (případně víc) švábů a to by byla celá sranda - zastrčim do portu, zapnu a za chvíli už mi zvoní mobil/pager/cokoli dalšího s tím, že jídlo je na stole (v dnešní době gyroskopů by nebyl problém ani převod tekutin v po okraj plných talířích!)... Uznejte, je k tomuhle všemu potřeba operační systém?! V dnešní době?
Nikoloki (20.11.2010 17:54:20)
Blízká budoucnost. Žena se autem blíží k novému domu v satelitním městečku u vesničky Hnůj. Auto vysílá signál a vrata garáže se sama otevírají. Žena vjíždí dovnitř a odmítá zastavit motor. Osvětlení zůstává zhasnuté. Dveře do kuchyně hlásí: "Došlo k neznámé chybě na adrese 0CFB84A2:FFDE8720." a zůstávají zavřené. Oxid uhelnatý z výfuku auta zaplavuje garáž ...