Martin (28.2.2010 07:41:36)
Dobrý den, začnu trochu v historii a dostanu se k tomu co mne aktuálně pálí. Před 2 roky jsem hledal rychlejší připojeni než dostupné wifi v okolí. Po zkušenostech s Volny.cz mého známého jsem se rozhodl jít k nim. Přes Volny jsem si objednal tuto službu a čekal co na to technik od O2. Přišel a prohlásil že sem nejsou natažené linky a že nejdu připojit. Ukázal jsem mu jejich krabici v přízemí a a že to mám natažené až k bytu. Situace se nezměnila. Tak jsem na to šel lstí. Objednal jsem si od O2 internet a ono to najednou šlo. Byl jsem u nich "povinnou akční dobu", během které se mi dostávalo 12,2 MB z 16 uváděných. Ukončil jsem s nimi smlouvu a přešel k TERMS, s tím,že chci aby i nadále mi to jelo stejně tj.12MB reálných. Bouhužel O2 přepojil dráty a mám 9,2 , které kolísají občas mezi 3-9 MB a tvrdí mi že jsem si tu rychlost vymyslel, že nikdy nebyla vyšší než 9,2 MB a že je to technicky nemožné. Máte někdo podobné zkušenosti a i nějaké řešení? Mám ještěschovanou původní IP adresu,takže při správném nastavení by se dalo možná najít něco ve statistikách dsl.cz a speedtest.net ,ale neumím to nakonfigurovat.