Washek (18.5.2004 15:26:23)
Skutecne si legraci nedelam, po novem roce jsem si to prozil na vlastni kuzi. Vsude se me hrozne divili (jak infolinka GTS tak Telecom), co to vlastne chci, kdyz annex A linky uz vlastne vubec nejsou. Technik telecomu si to dokonce kdesi (?) overoval a pry behem nekolika malo tydnu se budou vsechny stavajici pronajmute modemy menit a linky predelavat na annex b (primo z nej vypadlo, ze zakaznici co si modem odkoupili maji smulu a nebude jim to fungovat ;)).
Pokud bych na zrizeni A linky trval, sice by to zreme slo, ale bylo mi receno, ze cely proces (premena z B na A) u existujici linky bude trvat stejne dlouho jako zrizeni nove (tedy tri tydny) a do budoucna to nemusi fungovat.
Vicemene to ukazuje na mizernou informovanost vsech zucastnenych stran (Telecom i provider), jelikoz je preci jasne, ze existujici linky tezko bude nekdo predelavat a vymenovat koncova zarizeni.
Toz takova byla moje zkusenost se zminenym problemem. Osobne bych doporucoval vyhnout se nakupu Annex A modemu (protouze spousta lidi se ho zbavuje) a bohuzel poridit novy modem.