zdena (23.11.2009 10:41:37)
Sám jsi RETARD,DEMENTE!!!
rivyk (23.11.2009 16:44:05)
To co píšeš o retardérech je dost smutné. Nemusí být každý kdo je na počítači, počítačovým mágem, myslím, že ani ty ne. Ono je to s o2 trochu jinak. Ano o2 uzavírá smlouvy do 8mega, ale jsou v klidu schopni dodávat ty 3, ale klidně i méně a vůbec se nerdí, když ví že jsou dotyčnému schopni dodat sotvá 2 a uzavřou smlouva na těch dostupných 8 mega. Má osobnní zkušenost, nabídka 8 mega, dodávka sotvá 3. Informace od o2, mněl by jste mít příjem min. 6. Tudíž vyhlášena operace "Špatný modem". Ovšem co se nezjistilo v té samé vzdálenosti od ústředny na tom samém modemu 7 mega, ve vzudálenosti 1 km 6 mega. Opět voláno o2. Zjištěno, protože nemám od nich modem tak v klidu pouištěli pouze 4 mega a tvrdili, že jsme napojeni na jinou ústřednu. Prostě blábol nad blábol. Proto se ptá, vážený, myslíš, že je tento přístup k zákazníkovi správný??? Mám takových "příhod" s o2 povíc.
rivyk (23.11.2009 17:00:49)
Ještě si dovolím několik slov. Dotyčná není retardovaná ani líná. Pouze se v těch to věcech nevyzná. Lidí, kteří dělají s PC, jsou vzdělaní, umí s počítačem pracovat, ale to je vše co po nich můžeš chtít. Ostaní jim musí udělat někdo druhý, kdo těmto věcem hoví a rozumí. Žádný učený totiž s nebe nespadl. Raděj jí poraď co bys na jejím místě udělal, místo nemístných urážek.
rivyk (23.11.2009 17:05:09)
Musím ještě jednou,abych někoho neurazil. Věta začínající Lídí, ..... má správně znít. Je mnoho lidí, .......
hodný člověk (24.11.2009 14:35:21)
O.K. omlouvám se, dost jsem to přehnal s mojí ostrou reakcí. Nešlo jenom o Zdenu, prostě opakovaně na fórech čtu pořád dokola ty samé názory o garantované rychlosti Netu od O2. Někteří lidé prostě v návalu zlosti vždycky "plácnou" na fórum nějaký nepodložený nesmysl (klamání zákazníka,nezajímá mě jak daleko jsem od ústředny apod. viz. zdena), aniž by před tím vynaložily alespoň trochu úsilí pročíst si podmínky za jakých je jim služba poskytována. Jinak pokud molhu soudit podle vlastních bohatých zkušeností a názorů ostatních, tak mi z českých (velkých) poskytovatelů NET připojení vychází (přes všechny nedostatky) O2 jako nejspolehlivější, u O2 nepracuji. Hezký den všem.
Anonym (28.11.2009 13:09:32)
Asi jsem divnej, ale clovek ktery nechape jednoduchou formulaci, ve ktere se rika, ze rychlost uvedena v nazvu sluzby je maximalni teoreticky mozna rychlost, je proste hlupak. Ano, zadny uceny z nebe nespadl, ale blbce kteri podepisi neco co nectou ty nam sem hazej po tunach.