Pavel (18.1.2009 18:21:46)
No já nevím, jen jsem napsal svůj názor, o žádné sebemrskačství nemůže bát ani řeč, je to bohužel každodenní realita a ten kdo chce, tak to kolem sebe vidí dennodenně. Přesně jsem čekal že se toho někdo chytne a dovolí si alespoň malinko rýpnout/kopnout. Kdyby tento příspěvek napsal třeba na idnes.cz, okamžitě bych byl nazván debilem, idiotem, levičákem a já nevím čím ještě. Když zajdu na zahraniční server a přečtu si tam článek o modifikované genetice, vím, že tam najdu diskuzi jen o modifikované genetice a ne o politice, komunistech....Je naprosto normální, že každý obhajuje své názory, někdo bouřlivě někdo střídměji, ale většinou si nenadávají do idiotů debilů...V tom je ten problém. Podle mého má Český národ velký komplex z méněcennosti. Celou dobu ČR žila v odmění, že je středem pozornosti a že jsme pupkem světa. Bohužel už delší dobou se ukazuje že je to spíše naopak. Západní Evropa nám nevěří a má nás má za jakési podivíny, ne-li dokonce za neandrtálce, bohužel je tomu tak. Mám bratra v Anglii a byl kolikrát doslova šokován co si o Česku mnohdy myslí průměrný angličan. Mám svůj osobní názor že je to dáno 40léty kdy nás komunistický režim pěkně zdeformoval, víc než si dokážeme vůbec připustit. Bude to trvat ještě minimálně dalších 40 let než naše komplexy budou ty tam. Jedině zdravý a sebevědomí jedinec nemá potřebu po druhých šlapat a ponižovat je, což jsme právě svědky u každé diskuze zde v Česku.
Anonym (18.1.2009 22:45:42)
No vidis, ja zase nesnasim lidi, kteri vsude pisi, jak se stydi za svuj narod, atd... Ale hlavne tito lide vytvari ten negativni pohled ostatnich na nas, protoze lide, jako ty umi jen kritizovat a kecat nesmysly okolo. Mozna je dobre, ze se za sebe tak stydis, asi vis proc, ja se na rozdil od tebe, za sebe nestydim.
Pavel (19.1.2009 09:38:36)
Omlouvám se za OT, ale musel jsem reagovat na tento příspěvek i když si to Anonym nezaslouží, že by se styděl za své jméno...Ostatně to je další z českých nešvarů. Jen málokdo se dokáže za svou kritiku či názor podepsat což v cizině neplatí.. Další důkaz porevoluční křivé české nátury. Takové je realita.
Ale hlavne tito lide vytvari ten negativni pohled ostatnich na nas, protoze lide, jako ty umi jen kritizovat a kecat nesmysly okolo.
Co ty vůbec můžeš vědět o tom co já jsem již udělal a dělám pro tuto zemi, právě proto, že na rozdíl od mnohých vidím realitu na vlastní oči. Ostatně kdo asi tak dělá ČR dobré renomé v zahraničí? Jsou to právě pracující Češi v zahraničí.
Anonym (19.1.2009 14:28:19)
Jestli mezi ty Cechy pracujici v zahranici patris zrovna ty, tak pro tuto zemi svymi pomluvami a stydenim se zadny dobry renome nedelas. Nezlob se na me, ale to co pises je opravdu uplne mimo anonyme (nikde zadny tvuj podpis nevidm, tak neodsuzuj neco, co sam provozujes). Vetsina Cechu jezdi do zahranici hadej kvuli cemu, o renome jim asi nejde...
Anonym (19.1.2009 17:58:58)
Přesně. Podle mojí zkušenosti se naopak v zahraničí dívají jako na podivíny na ty, co říkají, že se stydí za to, že jsou Češi. Každý národ má svoje chyby a svoje pozitiva a pak se můžeme bavit o tom jaká to jsou, ale generalizovat to takovým trapným, pokryteckým a alibistickým způsobem rozhodně není vhodné a fér.
Anonym (18.1.2009 22:45:42)
No vidis, ja zase nesnasim lidi, kteri vsude pisi, jak se stydi za svuj narod, atd... Ale hlavne tito lide vytvari ten negativni pohled ostatnich na nas, protoze lide, jako ty umi jen kritizovat a kecat nesmysly okolo. Mozna je dobre, ze se za sebe tak stydis, asi vis proc, ja se na rozdil od tebe, za sebe nestydim.