Haf (3.12.2008 16:54:45)
To je těžká rada. Sem tam mi to udělalo, ale velmi málo, hlavně na placených kanálech, jako HBO, hudební . Pokles kvality je hlavně v pátek, asi děcka přijedou ze škol a net je přetížený. Včera jsem to zapojil přes HDMI a kvalita šla dost nahoru, už asi jen převod na analog (scart) je hodně ztrátový a tady možná vznikají ty výpadky. A taky bude záležet na místě. Já jsem u nás možná jeden, kdo má O2 televizi.
Mňau (7.12.2008 21:59:15)
Také mi to kostičkovalo, vytáhl jsem anténu, zkoušel jsem pozemní vysílání, a bylo po kostičkování. Také mám panasonic a HDMI normálně funguje, 1080i je třeba nastavit před naběhnutím STB tlačítkem SETUP, naběhne menu a pod stránkou televize je nastavení, Stb musí být napojen přes HDMI, přestane fungovat scart.
Haf (10.12.2008 07:06:24)
Tak včera jsem sledoval plné HD (zprávy na Nově i ČT) a je to bomba, tak bych si představoval televizi v roce 2008. Mohl jsem spočítat i řasy na oku. Kupodivu hrozný , nejhorší obraz mají placené kanály HBO, Filmbox,Cinemax tak tak, vše do zelená tj. ubírají barevnou hloubku aby zmenšili datový tok. Kvalitní obraz AXN, Nova, ČT, Prima, pro děti, Markýza, SK1, ostatní průměr. Oproti analogu pokud nevidíte na vysilač je, ale vše kvalitní. A kvalitního vysílání 16:9 je jako šafránu a to jde mimo O2.
Marek (14.12.2008 15:49:25)
:-)) vyměň modem,ten Zyxel hoď otevřenýma dveřma do některé za značkových prodejen a kup si za svoje D-Link 684,maká bez problému a uvidíš tu změnu.