Kvetoš (7.11.2008 13:23:00)
Tak tedy nevím jedná se o inovaci, rekonstrukci, modernizaci
Jedno je jisté, že počítač už není na práci, ale pro windows
Kdyby alespoň šel systém nastavit na stand by, tož bych byl docela rád, tisíce neustále se měnících ikonek a jak bylo uvedeno výše dalšího balastu pro nic
Asi začnu nosit místo hodinek laptop do hlavy strčím wifi anténu a sednu si někam, kde je dosah intranetu nějaké obce, abych ušetřil aspoň za internetové připojení
Pepan (4.12.2008 15:53:38)
Tak vam reknu nakonec zlaty win , na Apple se bez specialnich programu nedostanete k zadnemu hlubsimu nastaveni, protoze vam panove od Apple reknou ze to nepotrebujete a vlastne ani nechcete vedet. Pocitac je na praci a co je uvnitr at hw nebo sw te nemusi zajimat. A kdyz prisly XP, tak 99% lidi tvrdilo, ze jsou na nic, jedine w98. A dnes kdyz nekdo sedne k pc s w98 tak se malem osype :-)
kubyk (26.11.2008 14:24:04)
presne, vubec nechapu, proc by mel bejt pocitac vytezovanej operacnim systemem. Navic to co slo jeste v xp udelat dvouma klikama je ve vistach tak osmi klikama a tady to bude tak dvanacti, takze super, uz sem celej natesenej a moje mys taky. Nechapu, proc nepredelaj XP se svejma naprosto dostacujicima ficurama. Pridali by tam zapinani/vypinani tech jejich uchylnejch letadel a podobnejch kravin, pridali by neco, co mozna XPckum chybi a vsichni by byli spokojeny. Kdo by chtel pokracovat v ere XP s novejma ficurama by byl spokojenej, kdo ma rad visty, ten by byl taky spokojenej a kdo nechce prehlednej operacni system a je mu zima, ten by si pritopil grafickou kartou hned po nabehnuti vindows a taky by byl spokojenej... Ja bych ty lidi chtel videt, jak by delali s DOSem a T602... by to patrne ani nedokazali najit a spustit :)))