dan (2.2.2010 17:25:10)
jééé, to máte tak rychlej internet?
to já platím za 8 megovou linku a měl jsem 420kb na downloadu. tak co si stěžujte? :-)
věděl jsem, že jsem kousek dál od ústředny, takže ihned po zřízení linky jsem udělal změření a zjistil jsem, že to běží 420kb. když jsem zavolal na zloděje O2, tak mi bylo sděleno, že mi to dali na 512kb. takže jsem se nechal přepojit na techniky a ty mi řekli, že se to pokusí navýšit.
chápete to? takže pokud bych byl obyčejný člověk, který neví jak s internetem, tak bych se asi usmíval, jak mám doma vysokorychlostní net 8Mb a vesele si brouzdám.
jsou to zloději, kteří se pak vymlouvají, že rychlost není garantovaná, takže je to asi jako když byl šel do obchodu a chtěl si koupit třeba mercedes za nějakou cenu, tak by mi za tu cenu dali trabanta. taky auto ne? taky jezdí. sice s tím člověk neudělá tolik parády, ale taky se sveze.
takže pokud bydlíte na místě, kde je dostupná pouze pevná linka, tak to asi znamená, že jste na opuštěném místo a to zřejmě znamená, že bude kousek dál od civilizace a tím i od O2 ústředny, tak se smiřte s tím, že je hodně pravděpodobné, že za peníze, které dáte O2 vám bude prodávat něco jiného. a jako výsměch vám k vyúčtování přiloží nabídku na O2 TV, se kterou si můžete vytřít pr..., protože na dané lince vám nepoběží, protože na O2 TV potřebujete alespoň 3Mb.
je to super zlodějina.