Wolf (6.4.2008 14:33:56)
Zato ty si ve svem "ledovem klidu" uplne nezaslepen ze? :)
Nektere casti meho prispevku se vubec netykali tebe, ale ostatnich kteri si tu potrebuji dokazovat, ze my jsme uplni idioti co nedokazi stahovat a nebo nam tu vnucuji, ze je pretizen rapidshare.
Kdyz teda vemu tvuj prispevek poporade:
"Mám od nich ADSL od roku 2003 a za celou dobu, kdykoli byl nějaký problém (celkem asi 3x), stačilo zavolat operátoru, nebo technikům, slušně, ale nekompromisně s nimi jednat a každý problém byl promptně vyřešen."
Sem na tom zhruba podobne, 3 vetsi problemy, ale zkusenosti naprosto opacne, prvni problem se tahl tydny a sam TECHNIK O2 mi pak rekl, ze sem nebyl dostatecne durazny pri prosazovani svych prav.... tak co si o tom mam proboha myslet? Druhy problem se tykal zmeny rychlosti, kde sice stale nechapu, proc me ADSL bylo chvili UPLNE ZRUSENO, ale dobra, nekdo se treba jen "prehmatl". Treti problem sem tu popisoval asi pred pul rokem a tam pravda sem byl uz opravdu nekompromisni, protoze co operatori a technici O2 predvadeli, to byla opravdu parada.
Takze dobra, beru vasi zkusenost s O2, ale verte zase me, ze to ze vy mate zkusenosti take, neznamena ze ostatni je nemaji onake a ze to vubec nemusi byt zpusobeno slusnym jednanim. Ale opravdu si nemyslim, ze to ma neco spolecneho, s omezovanim konkretnich serveru ze strany O2.
"Křiklouni, kteří si myslí, že byla dotčena jejich práva, prostudujte si svoji smlouvu, ale dokonale a všeobecné podmínky."
Vsiml sem si, ze oznaceni lidi jako napriklad "kriklouni" a obraty jako "Došel jsem k závěru, že s fanatiky nemá vůbec cenu diskutovat"
potrebuji pouzivat lide, kteri spise zadne problemy nemaji a potrebuji ostatni oznacovat jako "spodinu", protoze se chteji branit proti tomu co nepovazuji za spravne. Takovito lide pak vypadaji na oko "desne chytre a rozumne" ale samozrejme velmi ironicky, presne tak na me pusobi i vas predchozi prispevek, myslim si, ze i vy si myslite, ze mate patent na pravdu :)
"S Rapidem jsem pozoroval jisté problémy už od konce ledna. Několik výpadků s totání nedostupností, párkrát omezena rychlost stahování. To vše v době, kdy se o zrušení FUP nevědělo."
Ano, ja sem je pozoroval take, ale ty problemy se tykaly bud konkretnich serveru RS, nebo konektivity, ale naprosto se to netykalo pripojeni O2, tudiz opet nevidim duvod tady tohle vytahovat.
Wolf (6.4.2008 14:34:06)
"Ty problémy v poslední době jsou jen logickým vyústěním zrušení FUP. Všichni, co měli datový limit pár Giga si teď myslí, že musí strhnout linku, když je to za stejnou cenu a bez omezení. Oni, až si postahují všechny blbosti a zaplácají si jimi disky, tak se vše vrátí k normálu a vše bude fungovat tak jak dřív."
Ne, to je opravdu jen vas pocit, ze nekdo potrebuje "strhnout linku", podejte mi dukazy o tom, ze "Všichni, co měli datový limit pár Giga si teď myslí, že musí strhnout linku" a muzeme se bavit, tohle je vas vykrik do tmy "krikloune" :) O tom k cemu se pouziva internet jsem se dost vyjadril v mem predchozim prispevku.
"Takže trpělivost. A pokud někdo nechce být trpělivý, tak ať změní providera (pokud může), nebo se obrátí na telekomunikační úřad, nebo přímo na soud a soudí se s O pro porušení smlouvy. Věřte, že tam na vás vytáhnou jednu větičku z Všeobecných podmínek, či poznáku ze smlouvy o agregaci a končíte."
Ano, take vim, ze by na nas jednu takovou veticku pouzili, ale reknete, fakt to neni svinarna? fakt se vam libi, ze O2 kontroluje nejspis kazdy paket ktery pres internet posilate? fakt se vam libi, ze kdyz se nekomu zachce, tak ma moznost proste vam zkrouhnout jakykoliv server? me by zajimalo, co by se stalo, kdyby O2 omezila treba seznam, google, youtube... jestli by ste to bral taky takhle optimisticky.
Takze prosim, nechte si sve poznamky o tom, jak jsme my, co internet vyuzivame ... eee pardon "zli stahovaci fanatici" strasne zaslepeni. Jak se vubec opovazime myslet si, ze neco jako "rizeni datoveho toku" pripomina spise praktiky cinske vlady ohledne internetu.