Majkl (30.3.2008 10:28:39)
Kdyz si zobrazim mapu na http://adsl.volny.cz/internet/maps/praha/ tak proc v oblasti Smichova (pod napisem Praha 5) nejde "internet s neomezeným datový limitem". Zajimalo by me cim to zpusobeny (ustredna ?), protoze zrovna v bile oblasti bydlim a kvuli tomu mi nejdou nastavit jine "tarify" s nizsi cenou pri stejne rychlosti :( Volny se totis chova dosti podivne, protoze za tu dobu co jsem u nej (3roky) sice zdarma zvysoval rychlost ale cena zustavala stejna. A ted kdyz chci platit nizsi cenu, jsem i ochotny si snizit rychlost na 2000, tak to ale zpoplatnuje !!! a to me jako dosti rozciluje. Zkousel sem se "domlouvat" na infolinkach a tvrdil ze posledni pisemnou podepsanou smlouvu o nich i ode me mam na rychlost 512Mb tudis zmena sluzby na 2000Mb neni snizeni, ale ani tvrdi uplne neco jineho. Bez souhlasu majitele zvysi rychlost a udelaj si "pro" sebe i novou smlouvu, platnou ode dne zvyseni rychlosti nebo co. Ted maji novy ceniky ale kde nabizi uz pro me akceptovatelnou cenu, ale prave bydlim v te "bile" oblasti, tak proto pokladam dotazek viz vyse. Dekuji za vysvetleni