Romek (10.2.2008 17:53:15)
To se mi nezdá, jelikož já zase tolik dat netahám,mám to na práci doma, jsem tam něco většího přenáším na server a zpět, ale jinak žádné filmy apod., žádné P2P sítě, takže toto podle mě není tím. Rovněž mám firewall zaplý jak na routeru tak v PC, podobné prográmky jako Ad-aware, Spyboot jsou jasností tak jako AVAST, vše s posledníma aktualizacemi. Nicméně jak jsem psal, když to nejde ani na přímo bez routeru a ledky bez provozu neblikají tzn. že opravdu žádné pakety nelítají jen sem tam, což mi ukazuje i monitoring karty na notebooku, takže je to jednoznačně někde u nich. Zajímavé je, že je to opravdu +/- okolo těch 128, což bych podezříval na nějakou jejich botu či blokaci, ale tu bych chtěl teda vysvětlit, ale to si musím počkat až se tam dovolám, ale to asi na bezplatnou linku nehrozí a na placenou jim z mobilu volat nebudu, už jsem jednou takto jen čekáním a blbými kecy zbytečně zaplatil 300Kč a na to nemám nervy. Ještě počkám den a pak už mě to vážně asi nasere, jelikož dělat musím :-).
Duran (10.2.2008 19:09:34)
Soudim že reakci co mi poslali na email nahoře sis přečetl, je to docela možne protože na mem vedlejším PC byl asi p=řed 2ma dnama pěkny vir (ten PC nevlastim takže nejesem jeho spravce a tudiž tam nemužu nic instalovat) ... takže jsem požadal aby ho proskenovali ... jsem zvědav jestli ještě někde problem bude, jinač taky na svem PC použivam Firewall,Avas a Spyware terminator.. aha no ja jsem to bez routeru ani nezkoušel bo vim že to bude to same, ten router to nebrzdi nadstavit si ho umim kompletně a kdyby byla nějaka brzda v něm přišel bych na to hned, takže jsem věděl že je chyba u nich, je to prostě jako by sprosty FUP, navic mi pry blokli SMTP (25) kvuli těch nežadoucich spamu ču ci, takže jsem jim napsal formulař že to je už OK a že je tim žadam o navyšeni normalni předplacene rychlosti nabidky EASY tedy teoretickych 3Mb/s : 256Kb/s. Jsme zvědavy no, jak to udělaji a hlavně za jak dlouho.
Romek (11.2.2008 21:40:50)
Tak nakonec jsem jim napsal pres formulář, jelikož dovolat se nebylo možné, ale okamžitě zaregovali napsali, že jsem byl zablokovaný kvůli SPAMu, asi universální e-mail co píšou. Nicméně jsem nic neměnil, zabezpečení mám stejné a pustili to, takže už jedu OK. Pouze by mě zajímalo, zda-li je to bylo skutečně kvůli nějakému odesílání, které pochybuju že by trvalo jen krátce pokud by tam byl vir. Ale těžko říci. Nicméně drtivá většina softwaru mi nic nenašla, no hlavně že zatím jede. Tak uvidím.
Duran (12.2.2008 16:03:00)
Takže vlastně stejny problem jako u mě , stejny email atd asi .... hlavně že to jede no.
Morfer (13.2.2008 14:24:02)
No to není možné co si to UPC dovoloje.Já jsem měl 5 let PODU a žádnej problém.A pokud by nebylo to dojebané RPG byty,tak jsem mohl mít tento rok 10M vlákno za 500.Ale zpět k UPC díky tomu jejich snížení rychlosti jsem přišel o 20.000,- za dva dny.
Má cenu se s nima soudit?
Napište.
Morfer (13.2.2008 14:25:53)
Ještě mně napadlo že chcou všude bouchat ten jejich slavnej UPC smartGuard hajzli jedni
Duran (13.2.2008 18:48:12)
Hele je to svinstvo maš pravdu, u PODY je kamoš ma myslim 1.8Mb/s a je to fakt docela dobry na to že to je wifi tak latence taky hodně solidni, jenomže lati 500/měsic, ma to neomezene, to jo, ale ta rychlost zas... no nevim ... dalši věc je to, že ja byl 2 roky u O2, nemužu si opravdu stěžovat, za cfele 2 roky žadny vypadek, ale ten FUP + poplatek za linku je otřesny, a protože tedy UPC, doufam jen, že takove snižovani rychlosti nebude často.
Duran (10.2.2008 20:21:44)
Včera jsem ji psal, dneska mi bylo odpovězeno to nahoře, napsal jsme znovu reakci že jsem pročistil PC a požaduji tedy znovu navyšeni rychlosti, a už jede vše v pořadku, rychle. Takže než se placat s telefoni linkou doporučuju www.upc.cz a napsat jim formulař jine chyby a tedy popišeš o co jde.