Anonym (1.11.2007 18:46:57)
1.Nevim kde si přišel k těm 70%?Je to jak kdy a jak pro koho jako celý Adsl od O2
2.Tu jakože TV co máš od O2 prostě neni HD a nikdy ani nebude kdyby ti to stokrát slíbili.
priznivec 802.cz (3.11.2007 07:33:04)
Teda vy jste to ale pani Rite natreli, neni to moc slusne. Ale k veci. Byl jsem v lehkem podezdreni z autorstvi nekterych komentaru, tento je muj prvni. Verte nebo ne. Ale mam sice 1920x1080, ale plazmu, a Panasonic, k tomu NonStop Kino HD i Novu HD, ten 20Mbps sedi, :-)
add LCD - uz jste se koukali na fotbal? a jake mate pocity v druhem polocase? LCD muze mit jake chce milisec, proste je ma a na dynamicke sceny je naprosto nevhodna. Boli oci.
add O2 HD - ja bych to charakterizoval jako klamavou reklamu, obcas jsou videt i reklamy na HDTV O2 a jak na ne kliknu nikde neni ani stopa po HD. A to jejich CT, havarka, a to jeste vykladaji, ze jejich upscaling je kvalitnejsi nez ho dela bezny HD prijimac/zobrazovac. pro tuto legracku pouzivaj zarizeni grace valey, nic moc, jen to stoji spoustu penez, jsou lepsi. Pro ty co nemaji s O2 zkusenost, doporucuji navstevu jejich prodejny, maji tam demo. Bohuzel delaji IPTV ostudu a vytvareji doslova spatny obraz o teto technologii.
add datove toky: NKHD jede na 14Mbps, Nova nyni jede na 9Mbps - nereste rozdil v rychlosti, je to hodne o kvalite encoderu. Tech 9Mbps na SA D9054 da stejny obrazovy vysledek jako 14Mbps u Tandbergu, o Grace Valey se vubec nebavim. kdo ma 802 tak si s tim muze hrat, nyni jsou dostupne vsechny 3 encodery na pozicich 38, 39 a 40 a privlastky SA, TT, GV. vsechny maji stejny datovy tok 9Mbps, prepinejte a hledejte detaily (pokozka, vrasky, rasy, vlasy, chloupky pod nosem, textury, trava, listi,...)
Omlouvam se za anonym, prece jen nemuzu oficialne takhle vystoupit. Mistni redaktori si vsak vezmou svou info, nikdo z mych kolegu by se k pani Puzmanove takhle nevyjadroval, jeji clanky ctu od jakziva a davaji mi strucny pohled na svet a zvysuji sebevedomi, ze na tom vubec nejsme spatne.
Anonym (3.11.2007 08:00:17)
Přesně, souhlasím, už jsem to tady psal několikrát. To co chce telekom prodávat jako HD je zase nekvalitní brak, co má s HD společné akorát ty dvě písmena, jinak absolutně nic. Jinak pro rýpalisty - telekom je stále telekom. Když si koupíte žlutou škodovku, přestříkáte ji na modro a změníte logo na přední masce tak to bude dycky škodovka - žádné transofrmace, nic se nekonalo, jen si mysleli že změnou názvu firmy očistí jméno. Bohužel manýry mají kolikrát ještě horší. S telekomem nikdy více. Je mi líto lidí, co nemají žádnou jinou volbu a musí odebírat předražené nekvalitní služby tohoto monopolu.
Anonym (4.11.2007 19:51:26)
Máš přesně pravdu.A už by je měl někdo zažalovat za klamavou reklamu.
Anonym (3.11.2007 08:42:19)
napsal jsem to moc cesky, pardon: Grass Valley