David T. (9.10.2007 15:45:27)
Me to zrychlili ze 3 na 6 Mbitu,ale jede mi to jenom na 4 Mbity =/ ... jim dam jeste tenhle mesic a kdyztak si dam smlouvu na ty 4 Mbity rovnou abych nemusel platit ty dve kila navic .. no ja volal, ze jako slibovali, trochu se zhadal s operatorkou, ktera mi tvrdila ze sem jim jeste neposilal souhlas se zrychlenim, pritom zadnej po me ani nevyzadovali, akorat chteli souhlas se zmenou z PPPoA ne E a to sem jim posilal davno a rekla mi ze to "preda technickymu oddeleni" ... po tomhle sem byl jako docela dost nasr*nej a zavolal radsi na placenou linku a zvedla to nejaka jina operatorka, ktera mi vysla mnohem vstric ... od ni sem se taky dozvedel ze u moji linky lze zrychlit a doporucila mi at napisu mail na info@blabla ... no a ja to teda udelal a hrozil jsem jim ze pudu k volnymu a tak a prisel mi email, ze uz se to resi a za tejden prestal fungovat net a volal jsem co s tim je a operator mi rekl ze zrovna dochazi ke zrychlovani a ze se v tom zrovna stoura telefonica a za hodinu mi zas zacal jit a mel sem zrychleno ... uz mi to ukazuje 6144/384 ale jak rikam, realna rychlost je jen 4 Mbity, coz je docela velka odchylka ... prozatim to budu brat jako ze maj pretizeno a dam jim lhutu do konce tohohle mesice,jestli to bude i nadale takhle,tak jim uz zavolam a schvalne co mi reknou ....