2007 (20.7.2007 11:08:22)
To že na plynulá flashvidea se stávají nedostačující i některé doposud revoluční formy mobilního připojení je prostě holý fakt . Kde je slavné 4G, kde je CDMA ? . Většina těchto služeb je silně u nás silně poddimernzována a jediné co nustí stávající zákazníky používat je možnost připojit se okamžitě na poměrně velkém území naší vlasti. V DNS systémech nevidím problém (u mobilního připojení čekáme 300a více ms běžně) . Co se týká fixních linek a zatěžování DNS , zatím jsem u nás problém nepozoroval (jen se mi resetoval router pokaždé když jsem zamířil na stránky tiscali a neustál to množství konexí.) Dnes se již navyšování rychlosti bere jako běžný jev, ale upřímně kdo z běžných uživatelů dnes stojí o vyšší rychlost než 2Mbits ?. Osobně bych uvítal nižší rychlost downloadu , stejný upload a menší restrikce při srovnatelných cenách . Ale to ne , místo toho tu opět budeme poslouchat nářky poskytovatelů , jež se snaží ze stávající infrastruktury vytěžit dvojnásobek (v případě "poctivých" WIFI poskytovatelů desetinásobek ;) ).
Alex (21.7.2007 10:25:29)
Neznam vetsi zlodeje nez O2. Strcte si svoje ubohy sluzby do prdele. S mobilem jsem presel k t-mobilu, o2 ma naprosto tragicky pokryti edge, 3g funguje jenom v casti Prahy - to je uplne na nic, nejvyssi poplatky za sluzby ze vsech operatoru, mizerna podpora atd. Jeste tento mesic hodlam odhlasit pevnou linku i s internetem. Nas mistni poskytovatel czechdata nabizi pripojeni k netu pres wi-fi v pasmu 5Ghz rychlosti 20Mb/s, bez fup s agregaci 1:8. S telefonem prejdu na Voip s nulovym pausalnim poplatkem.
Anonym (21.7.2007 17:26:42)
to uz je docela uchylka hazet jeden a ten samej blabol ke vsem debatam
Alex (21.7.2007 21:34:19)
Co to meles? Tohle jsem dal do dvou diskusi.
popo (22.7.2007 16:12:39)
Nadavat na telekom je treba furt - protoze byl, je a bude oficialni zabou na prameni ceskeho internetu....
čtenář (26.7.2007 20:44:04)
No já zase neznám větší zloděje než Vámi propagovaný czechdata. Např. touto firmou nabízená rychlost (v 5Ghz) 5MB za 1500,-/měs. je dost drahý a to pominu, že omezují provoz jako p2p sítě....a o ceně v řádu mnoha tis. za 20MB ani nemluvím, tak si to užijte .....
Honza198 (13.5.2008 09:43:01)
Jen tak mimo chodem je to 1700,-, ale ne za měsíc, ale za čtvrtletí a + p2p omezení neni ;)
S pozdravem Honza