Anonym (5.8.2007 22:50:48)
Ja Linux pouzivam 6 let, jsem spravcem 2 hostingu a za tu dobu jsem poznal naprosto to same, prejit na jiny system neni tak rychle jako zmena satstva, proste tomu musite dat cas, ten kdo ma aspon spetku trpelivosti by ho mnel zkusit. Treba si pri prvnim kontaktu reknete, ze to neni tak dobry system jak rikali, ale verte mi, ze za nejakou dobu se k nemu vratite a bude vas to k nemu tahnout cim dal vice. Ty velke klady poznate az si uvedomite co je opravdu prioritni na pc, proste az poznate trochu vice pocitac a jeho problematiku. Neznaly uzivatel to neoceni, tomu je to jedno, a kdyz dela na pc jen jednu vec, treba hraje hry, tak duvod prejit nema. Ale hry vas brzy omrzi a pomalu zjistite, ze ten linux neni zas tak spatny. A az po par tydnech prace urcite zmenite nazor. Taky si zahraju obcas hru, a myslim ze i na linuxu mam z ceho vybirat, a nejsou to zadne vykopavky. Mame tu nekolik firem, ktere delaji nativni verze pro vice OS. Tou je treba ID software, brzy vyjde ET:QW, nebo znate hru unreal ? Ano, take vsechny verze teto hry jsou nativne pro linux, vcetne prichazejiciho UT3. Cim vice lidi Linux bude pouzivat, tim vice programku a her pro nej bude, urcite to nebudou firmy prehlizet. Dell uz zacina prodavat ve velkem, uz to neni jen v USA ale i v Evrope. Dalsi firmy na to reaguji, a do nabidek putuje Linux. Navic takovy pc osazeny linuxem koupite za mnohem mensi cenu a to se vyplati. A to uz obsahuje vsechen potrebny software, jak pro multimedia tak kancelar i vyvojovarske balicky. Preji aby pro vsechny byl takovy prechod prinosem a probehl hladce bez komplikaci.