Marek (4.5.2007 20:55:47)
Jak mi ten modem můžou účtovat, když jsem je o něj nežádal? A když mi posílali balíček zdarma na dobírku, tak jsem přece nemohl vědět, co je uvnitř, natož pak, že to budou chtít zpětně zaplatit...
btw. kolik za něj můžou chtít, jestli to teda smí vymáhat...?
Pavel (4.5.2007 21:10:12)
Mohou ho po tobě chtít nazpět. Že jsi ho převzal je potvrzený na poště. Nebo si ho můžeš nechat, ale ten modem se prodává za +- 1903 Kč.
Anonym (5.5.2007 01:23:01)
Ty chudaci z O2 uz fakt nevedi jak se vnutit lidem. A tech milinu reklam v Tv proste k zbliti
kota (9.5.2007 14:02:54)
nejsem si jistej, ze to pujde vyridit vsechno tak lehce, procti si poradne obchodni pod¨minky a zjistis, ze prevzetim jsi se zavazal.....ale to je jedno...ohledne reklamy O2 v TV je na tobe zda koukas nebo prepinas, to je tva ve, ale jako odbornik na reklamu a marketing mohu jen rici, ze bublinami posilili svou pozic na trhu a narust okolo 12procent novych zakazniku je toho dukazem, reklama proste funguje
Anonym (9.5.2007 16:01:39)
jasne ze to funguje lidska blbost v tehle zemi je nekonecna a z toho vy tezite. Ale jak se rika zadna ovecka se do pasti nechyti dvakrat
Anonym (5.5.2007 12:38:05)
Balíček zdarma na dobírku??? Tohle slovní spojení jsem nějak nepochopil.
Anonym (6.5.2007 00:20:35)
Je snad logický že když si o nic nežádal neměl si nic zaplatit, ale ani převzít na poště. Ale i tak žádnou smlouvu jsi nepodepsal není co řešit.
Duran (5.5.2007 13:54:54)
ALe ja vas okradl o XaViho ... ještě v te době stal 1200,- ... O2 je všeobecně znamo, že maji ve všem bordel ! Něklolkrat mi poslaly špatne faktury, takže nejsem blb abych to platil, dal jsem to na reklamaci (a BTW to bylo 3x posobě ) ...
Takže aď mi nikdo neřika že nemaji v tom bordel, ti k*koti mi ani neposlali smlouvu a to mam net už přes rok, takže ja mužu reklamovat i to, že mam FUP :D ... protože jsme nic takoveho nepodepsal...
Pane Marku, zkuste to, uvidite ... možna se na vas usměje štěsti a budete jej mit taky zadara, těm kecum tu nevěřte, oni v tom prostě maji bordel, a jsou trošku mimo..
Anonym (8.5.2007 14:48:05)
Já bych se nedivil, kdyby převzetím balíčku uzavřel smlouvu na ADSL a oni odstřihli ČRA a na lince to běželo dál přes O2.