Hujer (20.4.2007 09:27:03)
No, právě se obávám, aby ten pes neštěkal. Není totiž nemožné "kontrolovat" pakety procházející NATem routeru, což bude i můj případ, pokud jej budu mít za modemem. Asi prostě službu objednám a pak se uvidí, mnohdy jde jen o bububu, ale žádná reálná kontrola neprobíhá, tak uvidíme. Každopádně díky za vaše názory.
Celkem by mě zajímal i názor z praxe někoho, kdu UPC má a router za modemem už nějakou dobu používá.
PK (20.4.2007 10:01:10)
Se furt neboj!
Používá to takto u UPC spousta lidí, do routeru jen zadáš MAC adresu síťové karty původně připojeného počítače.
Občas mají v případě poruch technici hloupé řeči typu "jé, vy tam máte router, to máte neoprávněně, proto to nefunguje, KUPTE SI VYŠŠÍ SLUŽBU..." - tak se na pár minut odpojí a po odchodu technika opět připojí...(nebo lépe: před příchodem technika se připojí přímo původní PC a router se schová).
Jinak UPC pes neštěká, nečenichá ani nekouše, ostatně proč by to dělal, stejně má datové omezení.
Hujer (20.4.2007 10:26:05)
Fajn diky, to mi staci.
Uz by si takove praktiky mohli naši "operátoři" mohli odpustit, např. v Německu slovo FUP nebo "jen jedno PC" ve slovníku člověk nenajde.