Sklamany zakaznik. (6.4.2007 02:43:32)
Kdyz jsem prechazel od outu k bluetone tak tam stacilo zavolat a vse slo jak po dratku.Ale ted po pul roce jsem chtel zvednout rychlost ale jak se zda je to strasne velky problem!!!Zavolal jsem tam a bylo mi receno ze si mam na netu stahnout zadost vyplnit vytisknout podepsat a poslat na radiokomunikace,pak ze mi rychlost zvednou.Ja jsem na to odpovedel ze nemam tiskarnu,tak mi pani beranova napsala v imejlu abych navstivil internetovou kavarnu : Dobrý den, dovolte mi reagovat na Vámi zaslaný dotaz. Bohužel systém pro navýšení rychlosti je pevně zadný. Samozřejmě si nemusíte tiskárnu kupovat, je možno navštívit známe či internetovou kavárnu, kde by Vám umožnili formulář si vytisknout. tak kdyz si budete u RK zvysit rychlost tak si kupte tiskarnu!!!Uz maji hodne zakazniku tak na ne zacineji kaslat!!!CHtelo by to zmenit provajdra aby takovito lidi nemeli sanci na trhu z internetem,nemaji v sobe ani za mak slusnosti a ochoty!!!Jak jsem je vsem doporucoval tak ted je budu vsude jen kritizovat negativne!!!!!!!!!!Je zajimave jak cesky clovicek cuchne k penezum jak se zmeni!!!