Tom (16.12.2006 05:37:59)
Nejprve zareaguji na tento příspěvek. Widle se s ledaským podělí pouze o to, co jim dovolíte. Zřejmě je Vám cizí slovo firewall a zaříznutí aktualizací, které je nutné k tomu, aby se Váš OS choval tak, jak jste zvyklý. Nyní bych měl poznámku k panu Kukalovi. Je mi divné že měníte tvář svých příspěvků, ale jestli mohu kostatovat, k lepšímu. Vaše předchozí příspěvky nebyly špatné, pouze se nehodily na toto fórum. Měli jsme spolu písemný konflikt, když jste mě napadl, že neumím češtinu a dokonce mě tu kdosi nazval ilegálním přistěhovalcem. Podle mě na fóru, které je zaměřeno na problematiku DSL (jak je uvedeno v názvu), jde čeština stranou.
Anonym (16.12.2006 17:02:16)
Ony k tomu ani nepotřebují internet. "Autorizace" po telefonu je šifra o níž nevíte vůbec nic a musí přenášet údaje vztahující se k PC, když se podle jejich operátora na centrále M$ rozpozná instalace na jiné PC a na moji otázku jak je to možné mi sdělil, že jde o interní informaci nepřístupnou klientům a víc mi sdělit nesmí. Všemocnost firewallu je dost ošidná iluze a čím je garantováno jakési "zaříznutí aktualizací"? Prohlášením M$, který v EULA za nic neručí? Uvěřím, až uvidím Windows s nezávislým auditem na jejich zdrojáky. Pokud jste si svým tvrzením jistý, pak musíte být jeden z nejvýše postavených lidí u Billa, jinak jste jen jím placený agent.