Jorik (17.11.2006 19:20:15)
Jojo, mám stejnou zkušenost, viz sousední diskuse FUP. Navíc jsem byl dnes opět potrestán úplnou nefunkčností - výpadkem připojení. Výpadky se mi opakují již druhý měsíc, ani to nepočítám.
tatin (18.11.2006 14:18:36)
Prosím vás a kdo vám řekl že taková služba je zprovozněna ? Vždyt data klik neexistuje již delší dobu, tak co to řešíte?
Anonym (18.11.2006 22:20:53)
já to říkal já to říkal ... nespouštět , nespouštět :))))
Goose (1.12.2006 15:20:05)
Je fakt, že služba Dataklik na webu O2 neni vůbec popsaná, ale je to tim, že v komerčním provozu je teprve zhruba od začátku měsíce. Do této doby probíhal testovací provoz.
Ale pokud máte připojení přes O2, tak v aplikaci "Moje Konto" máte možnost si tuto službu objednat. Jsou tam 3 varianty, tuším 1GB dat za 35Kč, 5GB dat za 155Kč a neomezený balík za 500Kč - všechny ceny jsou bez 19% DPH. Já jsem si osobně 14.11.2006 objednal tímto způsobem tu neomezenou variantu a zhruba do pěti minut jsem měl FUP něaktivní. Od tohoto data jsem stáhnul více než 170GB a ani to nestíhám vypalovat. Takže pokud někdo opravdu potřebuje sosat jak o život tomu tuto službu vřele doporučuji. Nikdo z mých známých neměl s aktivací tétu služby problémy, tudíž nechápu lidi co zde píšou o tom, že si službu objednali a 14 dní sem jim nikdo neozval.
MirrA (1.12.2006 15:34:36)
Tak to jsi teda měl ale opravdu štěstí. Já jsem si dataklik aktivoval a během asi půl hodiny jsme měl neaktivní fup, ale včera jsem stahoval abych využil zbytky onoho dokoupeného 1GB a v prostředku stahování mi to spadlo do fupu protože jsem přeročil dokoupené giga.
krivule (1.12.2006 19:54:14)
No tak já s tim mam taky jedině dobrý zkušenosti.. za 4 hodiny od objednání balíčku 1GB sem valil naplno a jedu pořád, ikdyž už mám staženo 15GB :D maj v tom pěknej bordel..díky bohu
JayDee (2.12.2006 13:34:48)
nevim proc resite dataklik kdyz fup stejne nefucka...teda apson me ne a to od zacatku co mam iex..
ushi (3.1.2007 00:10:21)
No vidim, ze typu chovani datakliku je ruzny, tak si jeden prihodim :-) Ja si koupim data, fup se vypne, stahuju stahuju, vycerpam koupena data, zapne se FUP ale v kontu vidim dataklik sluzbu objednanou, takze uz si nemuzu koupit vic dat... presne toto se mi stalo i pred cca necelym rokem, kdy se uz jednou o tuto sluzbu telecom pokousel, ale stalo se to same... pritelkyne co ma stejny tarif jako ja mela zas "problem", ze fup se ji vubec neaktivovalo. Tak sem stahoval u ni :-)) no bordel hrozny v tom maji....