Michal (15.11.2006 17:59:19)
Psalo se 6tého listopadu roku 2006 když se to stalo. O2 si zas hrál na velikána a použil svou krutou nemilosrdnou sílu - snížil mi rychlost připojení k internetu. To byla poslední kapka trpkého moku kterou jsem vypil. Řekl jsem si a dost a pro rázonst mého rozhodnutí jsem si symbolicky třísknul pěstí o stůl až se monitor otřásl v základech. Rozhodl jsem se přejít k jinému poskytovateli který mi bezdůvodně nebude snižovat rychlost aniž bych něco stahoval, nebo koukal na filmy či jiné lákavé pasti internetu. Na svém putování od reklamy jednoho poskytovatele k druhému jsem si vybral výhodné akční nabídky Českých Radiokomunikací - Premium ADSL. Mám ji už týden a nemůžu si ji vynachválit, nejen že nelimitované připojení s dvojnásobnou rychlostí mé původní rychlosti u O2 dostatečně a víc než bohatě vyhovuje mým skromným požadavkům na plnohodnotné připojení ale i zrušení poplatku za pronájem HTS je zlatým prasátkem pro mou peněženku. Vřele doporučuji všem. Ale stále se mi honí hlavou myšlenka .. kde O2 nabralo 3GB ztažených dat za 6dní při mém bývalém připojení 512/128 když jsem měl PC vypnuté a byl jsem v horském prostředí nedalekých Vysokých Tater... a doma u PC nikdo nemohl být protože "zatím ještě" jsem vlk samotář. Rád bych proto věděl jestli ještě někomu naskakují Hausnumera v počtu stažených dat a nechápavě nadtím kroutí hlavou ?