jára (3.9.2006 13:27:19)
Až přetáhneš limit,tak se ti objeví "fup aktivní"To je tak těžký pochopit?
Anonym (3.9.2006 13:29:13)
no minulej mesic mi to psalo taky fup neaktivni tak sem v pohode stahoval
mel jsem stahnuto 9gb z 8 a rychlost byla porad stejna takze zatim nefunguje nebo funguje ale hrozne blbne
m. (3.9.2006 14:00:43)
Taky si myslím, že když se přetáhne měsíční limit GB, tak se objeví "FUP aktivní", pokud se teda v tom daném měsíci bude uplatňovat, což pro září zatím nevíme, ale zítra večer dám vědět, protože vyčerpám přidělených 8 GB. Jinak v "Moje konto" jsou zmatky. Včera jsem tam viděl, že týdenní limit je 2 GB, což by ukazovalo na to, že FUP se vrací k týdenním intervalům, ale dnes už je zase všechno jinak. Opět je tam měsíční limit 8 GB. O půlnoci z 31. 8. na 1. 9. se číslo přenesených dat vynulovalo, pak jsem tam měl 22 GB (nevím, kde se to číslo vzalo) Za minulý měsíc jsem měl přeneseno víc dat a dnes už to ukazuje zřejmě "správně" množství přenesených dat (kolem 6 GB) od 1. 9.
Chachar (4.9.2006 09:50:45)
Tak můžu říct, že FUP zase nefunguje. Kolonka FUP neaktivní v Moje konto se sice změnila na aktivní, ale rychlost je stejná.
Aknott (4.9.2006 14:56:08)
Ja ti odpovim naprosto presne. Nekomu funguje a nekomu ne a spouste uzivatelum se stala takova "prijemna vec", ze jak sosali pres ty prazdniny a fup nejel, tak ted jim spadla rychlost hned prvniho :( Je v tom peknej bordel, takze nezbyva nez proste zkouset ,jak si na tom ty a toho se drzet :P
Anonym (4.9.2006 16:36:02)
Kdy uz konecne pochopite, ze v "Moje konto" FUP aktivni neznamena jestli FUP funguje a pocitaji se data, ale jestli jste uz limit prekrocili.To je to tak tezke pochopit ?!