Keson (9.8.2006 10:36:01)
Zdravim, po pul roce nefunkcniho pripojeni pres Internet 4G a nesplnenych slibech s rozsirenim pokryti jsem se rozhodl vratit se k dratum... No a jelikoz jsem pred 8mi lety zrusil telefon, je treba zacit zrizenim linky u To2. Jenze mam pocit, ze kazdej mi rika neco jineho ohledne cen a moznosti prechodu k alternativnimu operatorovi. 1. TO2 chce bud 1 kc za zrizeni a upsat se jim na 12 mesicu - asi nejschudnejsi varianta 2. Zaplatim TO2 3950 korun za zrizeni linky a prejdu k BT, prej BT prebere za zakaznika zrizovaci poplatek. BT tuto moznost popira (informaci mi podala slecna na zakaznicke lince TO2) 3. Zaplatim TO2 2250 korun za zrizeni linky a po mesici prejdu k BT a doplatim pomernou cast. A nebo je to vsechno uplne jinak. Ma s tim nekdo REALNOU, tedy skutecne prozitou zkusenost? Pri kazdem volani na zakaznickou linku se dozvidam neco jineho. Bohuzel WiFi je tady v okoli pankrace dost naprd, bud pomale a nebo neprijemne drahe a neprofesionalne vedene (vypadky). UPC bohuzel u nas pripojku nema :( Dik za kazdou zkusenost!